BVBB algemeen

Het Bureau voor Blessurepreventie & Blessure-nazorg (BvBB) is actief sinds 2013, vooral gericht op sportverzorging bij verenigingen.

In 2015 is de markt uitgebreid op het gebied van persoonlijke sportverzorging en begeleiding van deze individuele sporters. Dit in nauwe samenwerking met Wildebrand Fysiotherapie.

Op sportdagen, toernooien of bedrijfssportdagen kan BvBB op uw vereniging of bedrijf aanwezig zijn om voorkomende sportblessures te behandelen.

Ontspanningsmassage is een groeiende markt, even weg uit de dagelijkse stress. Of dit nu komt door het uitoefenen van een beroep of na de taken die thuis zo hun aandacht eisen. Het is altijd een goed moment voor de persoon om volledig te ontspannen op de massagetafel.

 

De vier onderdelen van BvBB worden nader belicht onder de knoppen: ‘Sportverzorging verenigingen’ / ‘Individuele sportverzorging’ / ‘sportdagen en –evenementen’ / ‘Ontspanningsmassage’.

 

Bij ‘Tarieven’ vindt u een overzicht van kosten voor massage en tapen.

Graag ook aandacht voor ‘speciale acties’. Deze staan op de website voor nieuwe cliënten. Het bestaande cliëntenbestand ontvangt van BvBB een persoonlijke mailing.

 

Onder de knop ‘contact’ vindt u de locaties van BvBB. Indien u vragen heeft of een specifieke prijsopgave wenst neem gerust contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.